|
Zlot wielkopolska |
| Autor |
Wiadomość |
solb
michał

Wiek: 24 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 240 Skąd: Sępólno Krajeńskie
|
Wysłany: 2010-07-28, 18:47
|
|
|
| Grejfrut napisał/a: | | Spotkanie w miejscu imprezy. |
Co to za miejce, lokal ?
Też jestem za tym, aby było to spotkanie tylko 500.
Jaki miałby być przedział cenowy?
Mniej więcej ?
| Grejfrut napisał/a: | | Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to piszcie. Myślałem tez o jakiś wyścigach ale to obgadamy na miejscu :) |
Wyścigi raczej nie wchodzą w gre.
W ramach zwiedzania Poznania można by odwiedzić salon Abartha |
|
 |
damianx
160/240 esseesse+

|
Wysłany: 2010-07-28, 20:20
|
|
|
| Ten salon Abarth`a w Poznaniu to nic ciekawego ot takie cos wydzielone na terenie molocha fiata |
_________________ www.fretka.org.pl |
|
|
|
 |
Arkadiusz
|
Wysłany: 2010-07-29, 00:40
|
|
|
Jeżeli mogę skromnie coś zaproponować, to może 6-8 sierpnia nad morzem w Koszalinie?
My jako FiatBravoKlub mamy świetną miejscówkę. Zabawa przednia jak zawsze.
Myślę, że użytkownicy siostry 500-ki dołączą i będzie miła zabawa.
Chcę was poinformować, że odbyliśmy już swój pierwszy Ogólnopolski Zlot. Odbył się w W-wie przy współpracy dealera Fiata - Carserwis. Było na tyle wspaniale, że za rok FAP chce z nami zrobić dużą imprezę w szkole Abartha na Bemowie.
Będę zapraszał Kluby, wasz, Grande Punto, Klub Lineii i kilka innych.
Na info o spocie w Koszalinie zapraszam na fotorelację z ubiegłego roku: http://www.fiatbravoklub.....php?f=64&t=354
Na mini fotorelację z ogólnopolskiego zapraszam na: http://www.fiatbravoklub.....php?f=64&t=904
Mam nadzieję, że za rok dołączycie do nas |
_________________ Bravo 1.6 MJet 105 KM
www.fiatbravoklub.pl
... w przyszłości 500 (zbieram kasę) |
|
|
|
 |
Grejfrut
|
Wysłany: 2010-07-29, 07:15
|
|
|
Co do miejsca spotkania wstępnie będzie to Fort 8 w Poznaniu przy Stadionie Piłkarskim Lecha Poznań. Słuchajcie jak się nie sprężymy to nic z tego nie wyjdzie czasu jest niewiele a ja z dnia na dzień też wszystkiego nie załatwię.
Co do spotkania nad morzem też mi pasuje bo akurat w tych dniach będę w okolicach. |
|
|
|
 |
betta
betta
|
Wysłany: 2010-07-29, 10:18
|
|
|
| witam, dawno nie zagladalem na forum ale widze ze jest jakis zlot. ja chetnie pojawie sie na imprezie tego typu, a co do tego ze nie mozemy sie ciagle zorganizowac to uwazam ze powinna byc skladka wszystkich klubowiczow w ys ok 10 zł miesiecznie nie duzo kasy raczej kazdy moze sobie na tylepozwolic co daje nam 120 zł rocznie razy wszystkie osoby nalezace do klubu to pare zł jest i za ta kase zorganizowac raz w roku nasz zlot. na poczatku raz w roku aby ludzie sie przekonali i zobaczyli czy jest fajnie. a co do miejsca i czasu uwazam ze to powinno byc odgornie narzucone np podane trzy terminy na forum ludzie odpowiadaja kiedy wola i wybrac dzien ktory odpowiada wiekszosci, a co do miejsca to bez przesady zawsze dla jakiejs osoby bedzie 20 km a dla innej 300km klubowicze sa z calej Polski. |
_________________ betta |
|
|
|
 |
Grejfrut
|
Wysłany: 2010-07-29, 10:38
|
|
|
Dobra. Poprosze o wpisywanie się osób, które są zainteresowane zlotem w Poznaniu w dniach 28-29 Sierpnia 2010r. Jesli będe wiedział ile osób przybędzie to oblicze mniejwięcej jakie będa koszta. Proszę o wyróżnienie iloma samochodami przybędziecie i ile w jednym aucie będzie osób.
1. Grejfrut: 1x Fiat 500, 2 osoby. |
|
|
|
 |
damianx
160/240 esseesse+

|
Wysłany: 2010-07-29, 12:21
|
|
|
1. Grejfrut: 1x Fiat 500, 2 osoby.
2. Damian: 1x Abarth 500, 2 osoby. |
|
|
|
 |
Arkadiusz
|
Wysłany: 2010-07-29, 12:30
|
|
|
Jezeli nie będziecie mieć nic przeciwko, to chętnie i ja zjawię się w Poznaniu 28.08 swoim Bravo.
Mogę dać info kolegom z Klubu z Poznania i okolic, jeżeli nie macie nic przeciwko.
Co do spotu Bravo-lotów nad morzem w Koszalinie, to kto chce może zrobić sobie rezerwację w naszej miejscówce: http://www.monika.afr.pl/
My pokoje już mamy. Podobno zostały tylko jednoosobowe. Będzie nas około 10 aut + goście z Klubu FiatPomorze |
_________________ Bravo 1.6 MJet 105 KM
www.fiatbravoklub.pl
... w przyszłości 500 (zbieram kasę) |
|
|
|
 |
P1jawa
Wiek: 22 Dołączył: 01 Lut 2009 Posty: 113 Skąd: Ostrołęka/Warszawa
|
Wysłany: 2010-07-29, 12:49
|
|
|
| 1 x Fiat 500, 2 osoby. |
_________________ XIII Rally MM, GP o puchar prezesa AK Centrum: 2:09.26
Nawet nie tak źle jak na debiut i stock'owe 1.2 |
|
|
|
 |
solb
michał

|
Wysłany: 2010-07-29, 19:24
|
|
|
| betta napisał/a: | | ze powinna byc skladka wszystkich klubowiczow w ys ok 10 zł miesiecznie nie duzo kasy raczej kazdy moze sobie na tylepozwolic co daje nam 120 zł rocznie razy wszystkie osoby nalezace do klubu to pare zł jest i za ta kase zorganizowac raz w roku nasz zlot. |
Pomysł może i słuszny, ale w aktualnych realiach niewykonalny.
| Arkadiusz napisał/a: | | Jezeli nie będziecie mieć nic przeciwko, to chętnie i ja zjawię się w Poznaniu 28.08 swoim Bravo. |
Jeżeli na 100% to zapraszamy do wpisu na listę.
1. Grejfrut: 1x Fiat 500, 2 osoby.
2. Damian: 1x Abarth 500, 2 osoby.
3. P1jawa: 1x Fiat 500, 2 osoby.
4. solb: 1x Fiat 500, 1 osoba.
Grejfrut ustalasz jakiś konkretny termin zamknięcia listy |
|
 |
solb
michał

|
Wysłany: 2010-07-29, 19:41
|
|
|
| damianx napisał/a: | | Ten salon Abarth`a w Poznaniu to nic ciekawego ot takie cos wydzielone na terenie molocha fiata |
Przecież nie będziemy podziwiać architektury budynku tylko jego zawartość.
Chętnie bym się zapisał na jazdę testową. |
|
 |
Marcinosik
Stary 500ciarz
|
Wysłany: 2010-07-29, 19:55
|
|
|
Jeśli mogę dorzucić swoje 3 grosze do tej sprawy, to polecę organizatorowi zrobienie wpisowego wysokości powyżej 100zł.
Jak starsi stażem użytkownicy wiedzą, próbowałem zrobić zlot i wyszło to co wyszło...
Po tym wyciągnąłem wniosek, że musi być wpisowe na konto przed przyjazdem bo inaczej to się zaczynają jajca w stylu będę na 100% a potem jest pusty plac i ajaj bo miał być zlot a jest kaszana.
Jeśli się uda to będzie super jeśli nie to próbować trzeba do skutku. Za którymś tam razem wyjdzie.
betta, jeśli znajdzie się 15 osobników gotowych na założenie stowarzyszenia to będzie to możliwe na zasadzie rocznej składki bo inaczej będzie to dość śliskie bo kto będzie trzymał kasę i zbierał składki. Jak wiadomo taka kasa jest za duża by sobie tak u kogoś leżała na koncie. Ale to jest dyskusja na oddzielny temat, założę takowy i coś może się urodzi. |
_________________ Jeśli robisz spam, wiedz że modelator czuwa i twój post zostanie usunięty jak najszybciej by spam nie zalegał na forum.
Gażety Klubowe |
|
|
|
 |
damianx
160/240 esseesse+

|
Wysłany: 2010-07-29, 19:56
|
|
|
| solb napisał/a: | Przecież nie będziemy podziwiać architektury budynku tylko jego zawartość.
Chętnie bym się zapisał na jazdę testową. |
masz rację że ja o tym nie pomyślałem ...hmm.........chyba zapiszę się na jazdę testową. |
|
|
|
 |
solb
michał

|
Wysłany: 2010-07-29, 20:08
|
|
|
| Marcinosik napisał/a: | | musi być wpisowe na konto przed przyjazdem |
Święte słowa, święte słowa.
| damianx napisał/a: | | masz rację że ja o tym nie pomyślałem ...hmm.........chyba zapiszę się na jazdę testową. |
Podjedziemy "gromadką" 500 pod salon i każdy poprosi o samochód testowy.
Już widzę miny pracowników .
Rozmarzyłem się... |
|
 |
damianx
160/240 esseesse+

|
Wysłany: 2010-07-29, 21:04
|
|
|
ja swoim nie pojade ,zabiorę się w którymś z waszych.
moje auto mogliby uznać za prowokację.
tak będę mógł porównać czy aby mój nie spsuty jest |
|
|
|
 |
|
|