Zawsze chciałem się tam wybrać. Ale trochę daleko. W zeszłym roku byłem na Sunrise. W tym też miałem być, ale niestety nie wypaliło. I niestety też Sunrise miał tragiczny finał - morderstwo KLIK
_________________ XIII Rally MM, GP o puchar prezesa AK Centrum: 2:09.26
Nawet nie tak źle jak na debiut i stock'owe 1.2
Wiesz jak na taka imprezę jadą 17 latki ,które myślą tylko gdzie tu przyćpać lub zrobić sobie dobrze w inny sposób,to nie dziw się że nagle 34 latek do dla nich już podeszły wiek.
Wysłany: 2010-07-29, 20:19
damianx, zadaj sobie pytanie czy czujesz się stary....
A co do parady to szkoda, że ludzie zginęli i to przez pewnie jakiś głupi dowcip, który wywołał tą panikę. Niestety na takich masówkach lubią wmieszać się w tłum różni dziwni ludzie o nieczystych myślach...
Osobiście jestem przeciwny organizacji czegoś takiego, nie przynosi to więcej dobrego niż złego.
_________________ Jeśli robisz spam, wiedz że modelator czuwa i twój post zostanie usunięty jak najszybciej by spam nie zalegał na forum.
Gażety Klubowe
Osobiście jestem przeciwny organizacji czegoś takiego, nie przynosi to więcej dobrego niż złego.
Z tym bym się nie zgodził. Założenie tej imprezy od dawna jest dobre. Przyjaźń, muzyka itd. I na pewno większość ludzi pojechała tam, by się dobrze i spokojnie bawić. A ta tragedia była kwestią mamony. Wepchali ponad 1,5 miliona osób na teren gdzie nie powinno być więcej niż 0,5 miliona. I się stało.
_________________ XIII Rally MM, GP o puchar prezesa AK Centrum: 2:09.26
Nawet nie tak źle jak na debiut i stock'owe 1.2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum